lauantai 20. heinäkuuta 2013

Sisustusvimma



Joskus se vaan pirskahtaa. Vaikka kuinka yrittää olla niin kuin ei olisikaan. Niin kuin ei yhtään ideaa olisi päässä. Varsinkaan näin hoitovapaalla. Sisustaa. Olen pidätellyt itseäni tässä asiassa jo pidemmän aikaa. Nyt oli pakko tuoda tämä ihanuus Tampereen tuliaisena. Kantriinasta. Tuo ihana liike Laukontorin kupeessa. Jossa sydän vääntyy aina monelle solmulle ja sykkyrälle. Hurjastelin myös sortumalla näihin...


...ehkä tulevan syksyn muutokset ovat saaneet aikaan myös kiihtyvän kodin uudelleen
järjestäytymisen. Tai järjestyksen. Tai siis....niistä järjestelyprojekteista tuonnempana...

Muistin pitkästä aikaa eilen yhden aivan suussa sulavan papureseptin. Sepä maistui vihreän salaatin ja grillatun kanafileen kanssa. Ja tietenkin pääsin käyttämään myös suloista sitruspuristintani...




 Höyrytetyt pavut pinjansiemenillä

n.150-200g vihreitä tuoreita papuja
kourallinen pinjansiemeniä
loraus oliiviöljyä (vaihtoehtoisesti voita tai esim. juoksevaa flooraa)
ruususuolaa ja valkosipulirouhetta

Höyrytä pavut höyrykattilassa kypsiksi n. 5min. Paahda rouhitut pinjansiemenet pannulla, lisää joukkoon öljy, suola ja valkosipulirouhe. Laita pavut tarjoiluastiaan ja kaada pinjansiemenkastike päälle. Sopii hyvin lisukkeeksi valkosipulilla ja suolalla marinoidulle grillatulle kanalle. Viereen vielä vihreää salaattia (kaikkea mahdollista vihreää: salaattia, pinaattia, rukolaa, kurkkua...), jossa limetti-valkoviini kastike (huippunopea valmistaa: öljyä pieni loraus, puolikkaan limetin mehu, toinen pieni loraus valkoviinietikkaa, ripaus mustapippuria ja ruususuolaa).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti